Godiskaka med gojibär

Denna godiskaka är gjord av vit ischoklad som det blandas i torkad frukt och rice crispies.
Jag har gjort om White Christmas - en australiensisk godiskaka.

250 g kokosfett
100 g vit blockchoklad
50 g mandelmassa
140 g florsocker
100 g sultanrussin
180 g gojibär
50 g mjuka torkade aprikoser (finhackade)
30 g hackad mandel
50 g rice crispies
koncentrerad citronjuice

långpanna 18 cm x 28 cm
bakplåtspapper

1. Blanda de torra ingredienserna i en skål
2. Smält kokosfettet. (t ex i en glasskål i mikron)
3. Grovhacka chokladen
4. Blanda i chokladen i det varma kokosfettet
5. Finfördela mandelmassan t ex genom att riva den grovt med ett rivjärn
6. Tillsätt mandelmassan i kokosfettet och blanda med elvisp
7. Tillsätt ca ½ tsk citronjuice
8. Häll kokosfettsblandningen i skålen med de torra ingredienserna och rör runt.
3. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna och jämna till med en sked
4. Täck med plastfolie och ställ i kylskåpet
5. Skär upp i fyrkanter.